По-малко отпадъци, по-висока производителност: Adaptive Process Control (APC)

KraussMaffei издига малките машини на върха в класа
септември 3, 2015

По-малко отпадъци, по-висока производителност: Adaptive Process Control (APC)

Новоразработената от KraussMaffei АРС функция (адаптивно управление на производството) за шприцмашините незабавно компенсира колебанията в производствения процес при шприцването на различни детайли. Производителите на пластмасови изделия ще се възползват от еднакво висококачествени изделия, по-малко отпадъци и материални разходи, опростеното използване на рециклирания материал. Освен това, използването на APC повишава енергийната ефективност в производството. APC се предлага за всички серии KraussMaffei шприцмашини.

Външни фактори пречат на качеството на крайния продукт: APC защитава системите от нежелани фактори

Множество външни фактори могат да попречат на качеството на изделията. Факторите, които за съжаление не могат да бъдат предотвратени, включват фактори на околната среда, като температура и влажност, колебания в качеството на материалите, устойчивост и човешки фактори.

APC1

Круиз контрол за Вашите шприцмашини: APC поддържа процесите стабилни

APC работи по подобен начин на круиз контрола (темпомат) в превозните средства. Системите темпомат автоматично контролират доставките на гориво към двигателя, така че скоростта на превозното средство да не спада под или да превишава скоростта, определена от водача, дори и в промяната в движението и условията на вятъра. Скоростта на превозното средство остава постоянна, дори ако външните условия се променят.

APC2

APC – your path to zero-defect production

APC3