Сервиз

Сервиз


Кратки и професионални решения

Професионално, бързо и точно към нашите клиенти – отговорът на сервизния отдел на Дилтех ООД

Удовлетворяването на желанията на клиенти ни са нашите задължения с най-висок приоритет. Сервизният отдел на Дилтех ООД е създаден да бъде в помощ на нашите клиенти и да предоставя качествено обслужване в гаранционния и извънгаранционния период на работата на машините и съоръженията. В която и част на България да се намирате, ако е нужна нашата помощ, ние ще Ви помогнем професионално, бързо и точно.


Разширена помощ и обслужване

Нашият сервизен отдел Ви предоставя универсална помощ и поддръжка във всички аспекти на работата и поддържането на машините и съоръженията. Добре организираната доставка на резервни части и денонощна връзка със сервизния ни отдел са предимствата, които Вие можете да считате като стандартен начин на работа от наша страна. Освен това ние можем да Ви предложим и консултации по телефона или електронната поща. Разговорите с нас – гаранция за намиране на благоприятно за Вас решение.

Нашата отговорност

За плавен старт на Вашето производство

От доставката до получаването на първата продукция – ето къде ще Ви помогнем Нашите опитни специалисти ще Ви посъветват за оптимално разположение на машината във Вашето помещение. Те ще извършат всички необходими настройки на параметрите за отлична производителност на Вашата машина и ще Ви предадат напълно работеща система. Ние ще обучим и Вашия персонал за професионална и ефективна работа и настройване, така че Вие винаги да получавате отлични крайни резултати. Опитът ни показва, че добре обучения персонал може да допринесе за получаването на повече и на по-качествена продукция във Вашата фирма.

Ние поддържаме и следгаранционно обслужване на машините, до целия експлоатационен срок на машините. Също така можем да Ви предложим различни пакети за регулярни проверки на Вашите машини след подписване на договор. И всичко това при много изгодни за Вас условия и гаранция за изпълнената работа.

Нашето обслужване на Вашите машини е гаранция за безпроблемна работа на Вашите машини и дълъг период на отлична експлоатация.